Шановні колеги! 10 квітня 2016 року семінар завершив роботу. Щиро вдячна всім, хто взяв у ньому участь. Матеріали семінару залишаються у вільному доступі. (Автор блогу не несе відповідальності за зміст поданих матеріалів)

вівторок, 5 квітня 2016 р.

З досвіду роботи Колечкіної В.П. (Злинська ЗШ № 1 І-ІІІ ст.)

3 коментарі:

  1. Була присутня на заняттях у Валентини Павлівни і задоволена залишилась не тільки я, а й діти. На таких уроках завжди було цікаво дітям, вони були активні, веселі. Вчителька вчила висловлювати свою думку, обирати правильне рішення. Жаль, що відмінили цей курс (ХОУП). Бажаю успіхів у роботі! Цей матеріал можна використовувати і на уроках, і на годинах спілкування. Здоров'я всім!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Вам за цікавий виховний захід, який сприяє збереження здоров"я життя та поглиблює знання учнів про корисні та шкідливі звички, а також викликає бажання вести здоровий спосіб життя. Бажаю здоров"я і успіхів!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за урок. Мені подобається, що вчитель урок наситила ігровими моментами,тут є і рольова гра, інтерактивні вправи,робота з прислів,ями, віршована фізхвилинка, фронтальна і групова робота. Впевнена, що дітям було цікаво на уроці.Бажаю вчителю натхнення і творчих злетів.

    ВідповістиВидалити